Machteld Hillebrand

Machteld is als toegepast cognitief psycholoog gespecialiseerd in informatieverwerking en het ontstaan van gedrag en communicatiepatronen. Ze is persoonlijk begeleider, trainer en spreker. Machteld is op een toegankelijke manier praktisch en doelgericht. Zij wil graag bijdragen aan het aanleren van gedrags- en communicatiepatronen voor een plezierige en oprechte manier van met elkaar omgaan. Dit geldt voor zowel individuen als organisaties.

Als je meer inzicht in je eigen gedrag hebt en je verplaatst in de ander dan is het mogelijk om gedrag te beïnvloeden. Dit is een leuk en leerzaam proces. Je ontwikkelt jezelf tot een authentiek en plezierig persoon die in verbinding staat met anderen. Om de luisteraar te helpen meer persoonlijk succes te creëren, vertelt Machteld over onderwerpen waar informatieverwerking, de kracht van je gedachten, gedragsuitbreiding en je mindset centraal staan.

Machteld is oprichter van Breinfabriek en Hillebrand & Goemans. Haar missie is om psychologische kennis toegankelijker te maken en een omgeving te creëren waarin mensen het geen probleem vinden om hetgeen waar ze tegen aanlopen bespreekbaar te maken.

Michiel Goemans

Michiel is 25 jaar kapper. Met heel wat ervaring in zijn vakgebied, zowel nationaal als internationaal. Na al die jaren werken en managen heeft hij alle vormen van leiderschap wel gezien.  Sinds 2004 is hij eigenaar van een aantal Kinki Kappers zaken, en een Kinki Kappers Academy. Tien jaar lang runde Michiel zijn bedrijven en zijn personeel vanuit een streng hiërarchisch management systeem. Met succes! Bij de opkomst van nieuwe werknemers, kwam ook de wens vanuit het personeel voor verandering. Met als strijdkreet, ’stop met hiërarchisch management’. Daar begon de zoektocht voor verandering.

Na een inspirerende dag in 2014 met Ricardo Semler is hij het begrip zelfsturing/zelforganisatie en de gelukkige werknemer gaan uitvoeren in zijn winkels. Met acht verschillende bedrijven met verschillende teams en verschillende resultaten heeft hij heel wat te delen over dit onderwerp. Hij neemt je mee van ‘baas zijn’ naar ’supporter’ in zijn eigen bedrijf.  Hoe iedereen nu samen alles beslist, in een open en eerlijk verhaal, waarin ook zijn tegenslagen worden besproken.  Hij is de aangewezen persoon om te vertellen wat deze verandering als ondernemer met je doet en wat het in je  onderneming teweegbrengt.